TESTE KATIL

2021 / 2022 Kış Trendlerini Kaçırmayın!

Şubat 8, 2022
2021 / 2022 Kış Trendlerini Kaçırmayın!

Yaşamın en değişken kavramlarından biri olan moda, her sezon hatta bazen her hafta değişebiliyor. Modaya ayak uydurmak için de sıkı bir takip, sık sık gardırop düzenlemesi yapmak gerekiyor.

Tabii tamamen modadan bağımsız olarak her dönem zamansız parçalarla kombinler oluşturmayı tercih edenler de var. Bazen de modanın her detayını değil de yalnızca minik bir parçasını kullanmak daha hoş olabiliyor. Ne olursa olsun, trendlerden haberdar olmak her zaman güzel. Şimdi gelin beraber 2021 – 2022 kış modası mercek altına alınsın, biraz kombin önerileri üzerine konuşalım.

Işıltılı, Pullu ve Payetli Kıyafetler

Bu yılın modası oldukça aydınlık. Bir süredir çanta ve ayakkabılarda daha sık karşılaşmaya başladığımız payet detayı artık her yerde. Uzun elbiseler, etekler, bluz ve crop top modeller pul detayları ile süslü bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Tabii her detayı parıltılı bir kombin sizi yorabilir. Burada kombin önerilerinde bir parçayı ışıltılı tutmak ön plana çıkıyor. Sade bir kombinin üzerine işlemeli bir yelek giymek bile yeterli olabilir.

Ayrıca bu trendi eski kıyafetleri değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Eski ya da lekeli bir kıyafetin üzerini pullarla kaplayarak yenilebilir ve modaya çok basit bir şekilde ayak uydurabilirsiniz.

Pantolon Ceket Takımları

70’li yıllardan bir dalga olarak gelen takım elbise birçok markanın sonbahar kreasyonu içinde yer almıştı. Bu etki kış boyunca da devam edecek gibi duruyor.

Oversize ceketlerin kumaş pantolonlarla tamamlandığı bu stil hem kadın hem erkek kış modası için ortak diyebiliriz. Üstelik özellikle kadınların bu trende ayak uydurmak için alışverişe ihtiyacı yok. Partnerinizin ya da babanızın dolapta duran, onlara olmayan ve kenarda bekleyen takımlarını içine şık bir crop top, altına da bir loafer ile kombinleyebilirsiniz.

Hayatınızda Püsküllere Yer Açın

Trençkot ve montları süsleyen püsküller 2021 sonbahar kış modası denince en çok dikkat çeken detaylarından biri. Kollardan sarkan, tasarımın ön yüzünü süsleyen, etek uçlarında uçuş uçuş bir etki yaratan püsküller özellikle montlarda çok şık duruyor.

Püskülü trençkotlar da sonbaharda ne giyilir sorusuna oldukça şık bir yanıt olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürünleri minimal bir kombinin üzerine alarak çarpıcı bir etki yaratabilirsiniz. Püskül detaylarını eski montların üzerine kendiniz işleyerek kıyafetlerinizi de değerlendirebilirsiniz.

Dağ Modası

2022 kışında her şehir kayak merkezine dönüşecek! Bu yılın modasında kayak aktivitelerinde giyilen kombinlerin şehir hayatına taşındığına şahit oluyoruz. Kalın, işlemeli kazaklar, kayak pantolonlarını andıran ürünler, hatta kayak tulumları bile oldukça trend.

Bu moda akımının en güzel yanı ise yılda yalnızca birkaç defa kayak aktivitesinde kullanılan ürünleri daha sık giyme ve değerlendirme yanı sunması. Üstelik kazak işlemeleri geçmiş yılların nostaljik duygularını uyandırıyor. Yani siz de yıllar önce kaldırdığınız kazakları çıkarıp 2022 kış modası için değerlendirebilirsiniz.

Capcanlı Renkler

Bu senenin modası geçmiş yıllara meydan okuyor. Çünkü 2021 kış modası renkleri oldukça çarpıcı. Normalde kış döneminde daha soluk renkler bekleriz. Ama bu sene yoğun, canlı ve patlayan renklerle beraberiz.

Enerjiyi yükselten mavi, pembe, mor ve özellikle de yeşil kış kombin önerilerinin olmazsa olmazı. Tabii çok yoğun renkli giyinmek herkese göre olmayabilir. Ama zaten dikkat çeken bu tonları tek bir detayda kullanmanız bile yeterli olabilir.

Mavi botlar, yeşil çanta, pembe bere takımı, koyu mor bir mont, rengarenk bir kazak… Hepsi bu trendi stilinize taşımak için tek başına da yeterli.

Tabii bu trendin en önemli yanı, renklerin canlılığı. Bunun için de kıyafetlere iyi bakmak gerekiyor. Birkaç yıkamada solan ürünleri zamanla giymekten çekinebilirsiniz. Bu durumda da kıyafet ve aksesuarlar boşa gitmiş olur.

Bunlardan kaçınmak için Vanish’in renkleri karıştırmayan ve koruyan formüllerinden yardım alabilirsiniz. Kıyafetleri etiketlerinde verilen yıkama talimatları doğrultusunda soğuk suda bile lekelerden arındıran Vanish ile yıkayarak koruyabilirsiniz.

E-POSTA ABONELİĞİ